fredag 25 december 2015

Rödbetssallad


När jag var i affären så tänkte jag "fuska" och köpa färdig rödbetssallad.
Trodde att färdigköpt rödbetssallad borde vara rätt så fräscht utan en massa tillsatser men när jag läste innehållsförteckningen fick jag tänka om.

 Jag kan bara inte köpa mat som inte går att äta, vill inte tillföra min kropp tillsatsämnen som den sedan får jobba med för att försöka få bort.
 Jag tycker om mig själv alldeles för mycket för att utsätta mig för det.

 Jag fick istället gå tillbaka till grönsaksdisken och köpa ingredienser för att göra en hemmagjord rödbetssallad och den blev väldigt god.

Ingredienser:
500 gr rödbetor
1 dl creme fraiche
1/4 dl lättmajonäs
Salt och peppar
1 nypa rörsocker

Skala rödbetorna och tärna dem. Låt sjuda i ca 30 minuter tills de är mjuka men inte för mjuka.
Låt kallna. Blanda allt. Receptet är hämtat från Landleys Kök.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar