Zucchinipasta med tomatröra
Oerhört enkelt med få ingredienser och väldigt gott.
2 port.
2 zucchini
1 burk körsbärstomater i burk
svamp (välj den sort som du vill ha) svampen kan uteslutas
ca 20 svarta oliver
ca 10 kapris
1 vitlöksklyfta
salt och peppar
parmesan
Häll körsbärstomaterna i en gryta tillsammans med pressad vitlök. Låt puttra en stund. Bryn svampen i stekpannan. Skiva de svarta oliverna och skölj av kaprisen. Lägg tillsammans med tomaterna och salta och peppra efter smak.
Tvätta av zucchinin och kör den i spirulizern så det blir "spagetti". Lägg den i ett durkslag och värm vatten och häll över zucchinin så den blir varm. Pressa ur vattnet.
Lägg upp zucchini på en tallrik och lägg på tomater, svamp och riv parmesan över.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar