söndag 16 februari 2014

Spirulina- och chokladbollar


Spirulina- och chokladbollar

De här små bollarna kan jag inte vara utan. När jag rör ihop ingredienserna så rinner det till i munnen precis så som det gör när jag tänker på en citron. De är sååå goda och innehållet är en riktig "shotboll" för kroppen :-). Jag tar ofta en sådan här boll till min frukt på eftermiddagen på jobbet. När jag har med mig en sådan här, riktigt längtar jag till eftermiddagen.

Du gör så här:
4 msk hampafrön
8 msk raw kakaopulver
2 msk kokosolja (smältes)
2 msk spirulina
3 msk honung
1 dutt salt
1 krm vaniljpulver (observera inte vaniljsocker)

Rör ihop i en bunke. Rulla till bollar och rulla dem i hampafrön eller blanda hampafrön och cocosflingor. Förvaras i kyl i tät burk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar