lördag 17 maj 2014

Apelsinchia


Apelsinchia

I dag åt jag Apelsinchiapudding till frukost. Härligt fräsch smak tillsammans med naturell sojayoghurt, cocosflingor, musli och lite skivad banan.

1 port.
1 apelsin
1 msk chiafrön

Pressa en apelsin och häll vätskan över chiafrön i en liten skål. Jag blandade också i apelsinköttet. 

Om jag ska äta chiapuddingen till frukost gör jag detta dagen innan. Chiafrön behöver vara i vätskan några timmar för att dra åt sig den så det blir en "pudding".
Tips! Det här blir inte alls samma om du köper färdig juice, pressa helst själv.

Tillbehör:
På fotot är det naturell sojayoghurt, hemmagjord musli, cocosflingor och några bananskivor. Ringla honung över om du vill ha mer sötma. Här finns det oändligt många varianter som du kan ta som tillbehör beroende på vad du tycker om, och vad du har hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar